Bruiloft

Yes! Jullie gaan trouwen, Gefeliciteerd! 

Wat leuk dat jullie op mijn site aan het oriënteren zijn. Deze dag willen jullie natuurlijk laten vastleggen door een fotograaf die bij jullie past qua fotografie, werkwijze en waar jullie je goed bij voelen. Daarom vertel ik jullie graag wat meer over mij als fotograaf.

Persoonlijk vind ik de mooiste momenten, échte momenten. De momenten die niet in scène gezet zijn en waarvoor je niet hoeft te poseren. Tijdens de bruiloft ben ik de hele dag door op zoek naar mooie, bijzondere en spontane momenten die jullie verhaal vertellen. Jullie liefde staat centraal op deze speciale dag. Ook neem ik jullie (tussen alle hectiek door) graag mee naar een mooie en rustige locatie, zodat het écht even om jullie twee draait. Jullie zijn vandaag op je mooist en dat moet zeker vastgelegd worden. Dit worden geen geposeerde foto's, maar oprechte foto's van jullie samen. Voor mij is het belangrijk dat jullie je prettig voelen en het oprecht naar jullie zin hebben. Naast de locatie shoot, de officiële ceremonie en de gezellige receptie fotografeer ik graag de details van jullie bruiloft (zoals de ringen, de (zelfgemaakte) versiering of de sneakers onder je trouwjurk), het aankleed moment, de eerste keer dat jullie elkaar zien en de emoties die loskomen na het ja- woord! 

€ 999

Gratis verlovingsshoot

6 uur fotograferen

€ 100 per extra uur fotograferen
min 150 digitale fotobestanden

Fotoboek is optioneel 

Exclusief reiskosten

Ja echt waar, helemaal gratis, no-strings attached! Waarom? Omdat ik snap hoe lastig het is om een fotograaf te kiezen voor jullie huwelijk. Op deze manier ervaren jullie wie ik ben als fotograaf en hebben jullie gelijk een mooie foto voor de uitnodiging! De shoot vindt plaats in Den Haag. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op.

Gratis Verlovingsshoot